ÖkoBrella Miniparaply – Regnskyddet som tar hänsyn till miljön

By Redaktorerna
0

Att ha ett händigt paraply nära tillhands är alltid viktigt när du ger dig ut under den bara himlen. Kanske har du planer på att njuta av en campingtur, en utomhuskonsert, en picknick eller så är det bara en gammal hederlig promenad som gäller. Oavsett vad är det av yttersta vikt att du är förberedd på det som komma skall, och det finns inget bättre sätt att vara redo än att ha ett paraply vid din sida.

 

ÖkoBrella Miniparaply är ett exempel på ett händigt regnskydd som du inte vill missa, och detta kommer med en lång rad fördelar såsom hög kvalitet, lång livslängd och miljövänliga materialval. Vi ska nedan kika lite närmare på paraplyet för att ta reda på vad det har att erbjuda just dig!

 

Vad är ÖkoBrella Miniparaply? | Tar hänsyn till klimatet

 

Det är inte bara själva ÖkoBrella Miniparaplyet som är tillverkat av material som tar hänsyn till miljön, utan även vid paketeringen har det gjorts klimatsmarta val. Du kan därför vara säker på att du får ett paraply som imponerar. Gällande regnskyddets skärm har plastavfall från exempelvis flaskor och liknande produkter dragits nytta av för att göras om till granulat. Detta värms sedan upp och smälts för att skapa ett polyesterfiber. Tillslut kan detta fiber vävas till materialet som blir paraplyets skärm. På det här sättet får ÖkoBrella litet paraply sin återvunna 100 % polyester pongee skärm.

 

Vi nämnde tidigare paketering, och just ÖkoBrella Miniparaply har en förpackning gjord på komposterbar plastfilm med en etikett som är tillverkad av återvunnet papper. Samtidigt är paraplyets handtag framställt med hjälp av bambu som ser till så att produkten får en lång livslängd. När allt kommer till kritan kan du därför vara säker på att ÖkoBrella Miniparaply inte bara ser snyggt ut, är funktionellt och håller länge, utan det är också miljövänligt.

 

Mått och andra detaljer som är bra att veta

 

Med sina klimatsmarta egenskaper är det säkerligen inte förvånande att ÖkoBrella eko paraply har STANDARD 100 OEKO-TEX® certifierade material. Vad du dock kanske inte visste är att regnskyddet kommer med ett vindsäkert system som ser till så att produkten håller även när vinden är extra lekfull. Med ett skaft i stål blir regnskyddet ytterligare slitstarkt, och tack vare det automatiska öppnings- samt stängningssystemet med hjälp av ett knapptryck kan du omedelbart njuta av paraplyets många fördelar.

 

ÖkoBrella Miniparaply finns att välja i färgerna svart, lime, mörkblått, bensinfärgat, rött och vitt, så det finns utan tvekan en färg som passar just dig. För att göra regnskyddet ännu mer skräddarsytt finns det därtill marknadsföringsalternativ som du inte vill missa. Det kan också vara bra att veta hur paraplyet har en diameter på 98 cm, en hopfälld längd på 29 cm samt en vikt på 310 gram. Det här är därför ett ganska lätt miniparaply att bära runt på.

 

Vem miniparaplyet rekommenderas till

 

ÖkoBrella Miniparaply blir ett förträffligt val för alla de som bryr sig om miljön. Inte är det heller nog med att klimatet har tagits hänsyn till under tillverkningen, utan du får också garanterat ett regnskydd som verkligen håller i vått och torrt. Med det vindsäkra systemet kan du ge dig ut även när det är blåsigt, så visst finns det mycket att älska hos det här paraplyet. Med ett stort antal färger är det också lätt att hitta en modell som just du föredrar. Ta tjuren vid hornen och satsa på ÖkoBrella Miniparaply redan idag för att garanterat få hög kvalitet i form av ett riktigt snyggt regnskydd!

 

ÖkoBrella miniparaply är ett litet miljövänligt regnskydd som delvist är tillverkat av återvunna material. Satsa på det smarta miniparaplyet redan idag!