Om Dr Sanna Ehdin

Vem är Dr Sanna Ehdin?

Sanna Ehdin, PhD, var först i Sverige med att sätta fokus på vår naturliga självläkning när hennes bok DEN SJÄLVLÄKANDE MÄNNISKAN kom ut år 1999. Den blev en internationell succé och hon har sedan dess skrivit totalt 15 böcker om självläkning, kost, helhetshälsa och livsstilsändringar och är publicerad i tio länder. Sanna Ehdin har föreläst för över 100.000 personer och är en av de stora hälsopionjärerna i Sverige.

”Jag vill sätta självläkning, livsglädjen och vår inre kraft i centrum och hjälpa människor att lyfta fram och se detta!”

Dr Sanna Ehdin har även ägnat 12 år åt biomedicinsk forskning vid Lunds universitet och vid en av världens främsta forskningsinstitut, Scripps Research Institute i La Jolla, Kalifornien. Därefter har hon studerat självläkningen och helhetshälsa (Integrerad medicin) i 25 år. God hälsa och god, näringsrik, ekologisk mat är hennes passion! Sanna Ehdin har även grundat företaget Dr Sannas som utvecklar och tillverkar egna hudvårds– och rawfood produkter

Dr Sanna Ehdin:

Dr Sanna Live är tillfället när jag uppdaterar det senaste inom hälsa och vad som hänt sedan förre året. Många i publiken kommer igen varje år för att lyssna på det senaste, och det blir många kära återseenden. Jag är en kommunikatör som är här för att förmedla trippel i: information, inspiration och insikter. Det blir något helt annat att ses i en stor grupp – och inte bara kommunicera via Sociala media.

Väldigt roligt att tillsammans med er vara en del i denna utveckling och driva den framåt.

Det ska bli väldigt roligt att komma runt och träffa alla er som på olika sätt arbetar för en bättre hälsa och personlig utveckling hos er själva och/eller professionellt för andra människor. Vi ses på Dr Sanna Ehdin Live i oktober.

Boka biljetter här