Den kompletta guiden till Nike Air Jordan 1 Low

By Redaktorerna
0

När det gäller ett samarbete med världens mest kända idrottsman tenderar det att bli lite galet. När det finns ett begränsat utbud och efterfrågan alltid är hög, är det trots allt lätt att det blir överdrivet. Och den här känslan gäller även för Nike Air Jordan 1 Low “Wolf Grey”. Den första versionen av den ikoniska AJ1 släpptes 1985 och marknadsfördes ursprungligen som en basketsko för Michael Jordan själv. Sedan dess har den blivit en av historiens mest kända sneakers och väckt en evig kärlek till hoopsinspirerade skor. Den ursprungliga AJ1 är fortfarande populär idag tack vare sin enkla design med djärva accenter och neutrala färger som får nästan varje outfit att framstå som en höjdare. Med tiden har silhuetten sett många variationer från olika material, mönster och till och med nya färger. Den här artikeln kommer att täcka allt du behöver veta om den senaste iterationen av Nike Air Jordan 1 Low “Wolf Grey”, inklusive var du kan köpa dem, prisuppgifter, information om storlek och mer så fortsätt läsa!

Historien om Nike Air Jordan 1 Low

Historien om Air Jordan 1 går faktiskt tillbaka till mitten av 60-talet när basketspelaren Michael Jordans far, James, som blev affärsman, skapade ett företag som hette The Jumpman. Efter att ha blivit partner med Nike 1984 ville de utöka sin basketavdelning och inspirerades av ett fotografi av Jordans fötter som togs under en match. Bilden visade hans sneakers sulor som var täckta av lera från att ha sprungit upp och ner på planen. Fotografen, John Ross, föreslog att företaget skulle designa en sneaker med en synlig Air-Sole-teknik för att få det att se ut som om skorna befinner sig i luften när bollen är i spel. Resultatet blev den ikoniska Air Jordan 1, som hade en synlig luftsula i full längd och en basketestetik i svart och rött. Air Jordan 1 fick sitt namn eftersom det var den första signatur sneakern som släpptes av Jordan.

Vad kan du förvänta dig när du köper ett par Jordans?

Om du köper ett par Jordans kan du förvänta dig en högkvalitativ, snygg och bekväm sneaker som är redo att gå på planen eller passa till nästan vad som helst. Eftersom dessa sneakers tenderar att vara sällsynta och mycket eftertraktade kommer de också att få dig att sticka ut från mängden. Ofta är priserna högre än andra sneakers på marknaden, men kvaliteten och det unika med dessa skor gör dem väl värda kostnaden. Du kommer också sannolikt att se en positiv ökning av ditt självförtroende eftersom du med ett par Jordans kan känna dig som en sann mästare.

Slutsats

Nike Air Jordan 1 Low

“Wolf Grey” är en specialutgåva av den populära Air Jordan 1-sneakern och är en unik tolkning av sneakerns klassiska svart-röda färgsättning. Den här sneakern är det perfekta valet oavsett om du försöker sticka ut eller letar efter en bekväm vardagssneaker. Om du vill köpa dessa sneakers är det bäst att göra det förr snarare än senare eftersom de sannolikt kommer att säljas ut snabbt. Om du letar efter ett par fantastiska skor som är trendiga, snygga, bekväma och av bra kvalitet är dessa Air Jordans det perfekta valet. Med så många olika färgställningar att välja mellan kan du hitta det bästa paret för dig.