En solsäng som lyfter sommaren

By Redaktorerna
0

 

Sommaren är en av de härligaste tiderna på året. Vi svenskar längtar till sommaren och det har vi alltid gjort om man tänker efter. Vita nätter och sköna sommarkvällar är något som i princip alla väntar på, speciellt under de mörka och långa vintermånaderna.

Förutom sköna utemöbler och en fin trädgård att sitta i kan du piffa upp sin sommarupplevelse ännu mer om du köper dig en solsäng. Vad ska du tänka på när du köper en solsäng och vilka modeller finns det att välja mellan? Ja, dessa frågor försöker vi att besvara i det här inlägget. Ifall du är intresserad av att få reda på lite mer så fortsätt gärna med läsningen.

Olika varianter

 

Solsängen är en av de soliga dagarnas allra bästa vän. Det finns som väntat, en del olika modeller som skiljer sig varandra emellan när det kommer till design och funktionaliteter.

En äkta klassiker är den hopfällbara modellen som kan kompletteras med ett fint i stål. Denna varianten är utan tvekan lite lyxigare än andra. Om du föredrar att ha dina utemöbler i trä så finns det sådana alternativ som kompletteras med mjuka dynor.

Vad sägs om modellen tillverkad av bambuträ? Den är lättare och mer kompakt jämfört med en solsäng tillverkad i trä.  Har du en tendens att vilja flytta runt så passar en sådan modell definitivt bättre.

Rätt solsäng

 

Vilken solsäng passar just dig? Valet behöver inte vara speciellt svårt. Det bästa du kan göra är att provsitta eller provligga några olika modeller. Därefter kan du välja en som passar dig bäst.

En annan faktor att ta hänsyn till är priset. Har du någon budget du behöver förhålla dig till? Tänk på att priserna kan skilja sig ganska mycket olika produkter emellan.

Ifall du har en mindre trädgård eller om du ska ha solstolen på en balkong behöver du också ta hänsyn till platsen och solstolens storlek.