Fönsterfilm | produkten som både ger stil och skydd mot insyn!

By Redaktorerna
0

Att få in rikligt med solljus genom fönstret kan vara härligt, men mindre trevligt är det med folk som går förbi och ser rakt in i ditt hem. Oroa dig dock inte, för du behöver inte byta ut dina fönster eller lägga stora summor på liknande lösningar. Istället kan du fästa en fönsterfilm på glaset så att ditt fönster blir insynsskyddat samtidigt som ett snyggt mönster pryder ytan. Låter det som ett förträffligt val för dig? Börja kika på mönstren som finns tillgängliga!

Fönsterfilm i olika mönster

Det är upp till dig hur mycket ljus som ska släppas in, och allt beror på vilken sorts fönsterfilm du använder dig av. Du kan bland annat satsa på en diskret frostad fönsterfilm, men du kan också ta en närmare titt på olika spännande mönster om detta är någonting som intresserar dig. Kanske vill du att din fönsterfilm ska föreställa noter, ha ett stadsmotiv eller så vill du att ett budskap ska förmedlas via text. Vissa typer av fönsterfilm kan du till viss del se igenom medan andra ger ett nästintill komplett insynsskydd. Välj just din favorit!

Värt att veta är att fönsterfilm från bland annat Foliekniven är självhäftande, och vad detta resulterar i är snabb, enkel och billig applicering. Du får med andra ord en riktigt snygg effekt utan att du måste betala stora belopp för att byta ut hela fönstret. Det är enkelt att se varför fönsterfilm har blivit så populärt, och du kommer att stöta på det i både hem och utanför bland annat caféer och liknande. Även inne på kontor kan fönsterfilm skapa lite avskildhet.