Mina nya favoritprodukter

By Redaktorerna
0

Börjar samlingen av sexleksaker bli lite tråkig eller är du möjligtvis intresserad av att testa på leksaker för första gången? När våren är på ingång är det dags för lite av en ”New year, new me” mentalitet, så jag har tagit fram en lista över sexleksaker som du definitivt kommer att vilja testa på!

Dildos – nödvändigheten i sexleksakskollektionen

Om det finns en sexleksak som de flesta har i sina hem är det just dildoar. Med en liten, mellan eller stor dildo kan du testa dig fram och experimentera för att ta reda på vad just du tycker om. Vissa dildoar har en ergonomisk form och är framställda för att nå G-punkten på bästa sätt medan andra har designats för att komma så nära en äkta penis som möjligt. Här är det tydliga ådror, ett detaljerat ollon och kanske till och med pungkulor som gäller.

Vissa dildoar är särskilt gjorda för nybörjare medan andra är stora varianter som passar de erfarna, så bläddra runt bland valmöjligheterna för att få tag på den dildon som blir rätt för dig. Du kan till och med välja dildos i olika set för flera varianter i ett smidigt paket.

Vibrerande stimulering med flera lägen och styrkor

En helt ny värld av möjligheter öppnas upp när du provar på din första vibrator. Dessa ser till så att du inte behöver göra mestadels av jobbet själv, utan du ställer helt enkelt in vilken styrka eller läge som känns skönt för dig, och sen gäller det bara att luta dig tillbaka och njuta. Hur en vibrator ser ut och fungerar kan variera en aning, men de brukar vara indelade i klitorisvibratorer och G-punktvibratorer.

En typ av klitorisvibrator som alltid imponerar är lufttrycksvibratorn som inte bara stimulerar klitoris yttre, utan verkligen tar sig in på djupet. Rabbitvibratorer har dessutom blivit populära då de har en stav som förs in för G-punktstimulering och små ”kaninöron” som samtidigt stimulerar klitoris.

Sexdockor för en äkta känsla… eller kanske en trekant?

Vill du komma så nära äkta samlag som möjligt eller vill du prova på att introducera en tredje person under de heta nätterna? Det kan då vara smart att börja med naturtrogna sexdockor. Det finns flera sorter att välja mellan med olika utseenden, kroppstyper och inom olika prisklasser. Många uppskattar de så kallade Real Dolls som må vara på den lite dyrare sidan, men med tanke på den riktigt höga kvaliteten är de värda varenda slant.

Här får du dockor som kommer så nära en riktig person som det går, och om du istället känner att det räcker med ett budgetalternativ kan du välja delar av en sexdocka såsom en underdel eller överdel. Det är upp till dig och din partner vad ni föredrar.