Hitta hållbara sugrör till baren

By Redaktorerna
0

 

Har du en verksamhet som är i behov av nya sugrör till baren? Vill du ta klimatsmarta beslut som resulterar i en hållbar framtid? Om du har svarat ja på båda dessa frågor kommer du att gynnas av bambusugrör. Genom att använda sugrör som är tillverkade av bambu minskas plastkonsumtionen och detta leder till mindre skräp i naturen. Nedan ska vi kika lite mer på vad det är som bambusugrör kan göra för dig, din verksamhet och för miljön.

 

Bambusugrör till både verksamheter och privatpersoner

 

För dig som driver en verksamhet är det lätt och smidigt att beställa ett helt paket som innehåller 100 bambusugrör, men det finns dessutom lite mindre set som privatpersoner kan dra nytta av. Du kan använda bambusugrör som engångsartiklar, men om du vill diska dem för återanvändning är det också fullt möjligt.

 

Bambusugrör är hållbara nog att dras nytta av under många år framöver så länge de rengörs noga, så genom att satsa på dessa sugrör sparar du pengar som annars hade gått till att regelbundet köpa nya sugrör i plast.

 

Sugrör av bambu är en klimatsmart lösning

 

Det är inte bara plånboken som gynnas av bambusugrör, utan också miljön. Det tar flera hundra år för naturen att bryta ner plast, och det hamnar därför ofta i våra hav där det samlas på högar eller skadar djuren. Genom att istället välja bambusugrör väljer du bort plast och gör därför ett klimatsmart val.

 

Bambu är även en resurs som snabbt kommer tillbaka efter dess att den har dragits nytta av. Bambuplantan växer nämligen så det knakar med upp till 30 cm per dag, och det behöver inte heller odlas med bekämpningsmedel. När allt kommer till kritan finns det därför många skäl till att välja bambusugrör, så se till så att du tar de bästa klimatsmarta besluten!