Gör sportbegivenheten rolig med en vacker medalj i trä

By Redaktorerna
0

Trämedaljer – en ny och mer klimatsmart typ av medalj  

Medaljer i trä syns mer och med vid olika sportsbegivenheter. Det är ett bra alternativ till den mer traditionella medaljen i metall. När ni väljer trä får ni också en lättare medalj runt halsen. Med en specialdesignad medalj gjort precis till er är ni säkra på att få glade deltagare. 

 

Designa eran helt egen medalj  

Det ska vara roligt att göra motion. Rolig motion hör ihop med vackra dekorativa och minnesvärda premier. Ett sätt att markera ett väl utfört arbete på är en fin medalj. Är du medlem av en förening eller klubb och önskar att dela ut fina medaljer kan ni göra era helt egna. När ni väljer att göra eget motiv på medaljer kan ni med spänning vänta på resultatet och med glädja se just eran klubbs logga och text på den färdiga medaljen. 

 

Det ger eran klubb – och inte minst begivenheten – en speciell och minnesvärd prägel. Deltagarna får ett minne från dagen som vill pryda om deras hals resten av dagen. När dagen är över är medaljen skapat för att ta med hem och hänga på väggen eller lägga på troféhyllan. 

 

God till alla åldersgrupper

Både store och små blir glada och stolta när de får en medalj runt halsen. Många har sett deras stora idoler få en medalj runt halsen på stora sportsbegivenheter. Då har man suttit hemma och hejat på sin stora idol. Därför ger det en speciell stolthet att själva få en sådan medalj när man har klarat ett lopp, en tävling eller varit med på ett läger.

 

Med en trämedalj gör det ingen skillnad på om man får guld, silver eller brons. Här är alla jämbördiga och det är passande att använda en sådan medalj som belöning till alla deltagare. De har en vacker hållbar look som kan göras precis efter eran logga.

 

Årliga sportsbegivenheter 

Många klubbar och föreningar håller årliga tävlingar, avslutningar och liknande. Här kan en medaljs vara en vacker present till de deltagande.

 

Hur produceras de? 

Erat motiv brännas på medaljerna med laser. Bandet runt halsen kan göras av ett speciellt tåligt material av papper. Detta kan printas med de färger som mi önskar. När ni lägger till eran egen logga och/eller text på bandet kan ni här få mer uppmärksamhet om eran klubb eller förening. Eller vad sägs om att lägga till sponsornamn och därmed få lite extra hjälp till finansieringen?